Leasingauton toimitus

Ajoneuvojen toimitusaika vaihtelee merkki- ja mallikohtaisesti. Verkkokauppatilaustemme normaali toimitusaika on 2-4 kuukautta, mutta se voi muuttua riippuen automaahantuojan toimitustilanteesta. Vahvistamme lopullisen toimitusajan tilauksen yhteydessä.

Auto luovutetaan sinulle ensirekisteröitynä autoliikkeessä tai vaihtoehtoisesti autoliikkeen edustaja toimittaa sen kotiisi (taajama-alueilla Suomessa pois lukien Ahvenanmaa ja saaristoalueet). Kotitoimitusten osalta voi olla automerkkikohtaisia eroja, joista sovitaan kanssasi etukäteen.

Vuokralleottajana ja rekisteriotteeseen merkittävänä ajoneuvon haltijana sinun tulee olla ajoneuvon saapuessa vastaanottamassa, tarkistamassa ja kuittaamassa sen vastaanotetuksi. Autoliikkeen edustaja käy kaikki ajoneuvoon liittyvät seikat ja lisäpalvelut läpi vastaanottajan kanssa, sekä antaa tarvittavan käyttökoulutuksen. Vastuu ajoneuvosta siirtyy sinulle ajoneuvon vastaanoton yhteydessä. Mikäli sinua ei tavoiteta, autoliikkeen edustaja ei ole velvollinen luovuttamaan ajoneuvoa.

> Auto kotiintoimituksella