Kotiintoimitus

YKSITYISLEASING

Kotiintoimitus on yksityisasiakkaille räätälöity valinnainen lisäpalvelu. Uusi ALD yksityisleasingautosi voidaan halutessasi toimittaa suoraan kotiovellesi tai voit toki myös noutaa auton suoraan autoliikkeestä.

Jos valitset toimituksen kotiin, asiakaspalvelumme on sinuun yhteydessä lähempänä auton toimitusaikaa. Toimitusajoissa voi olla automerkkikohtaisia eroja, eikä autoa pääsääntöisesti toimiteta kotiin Ahvenanmaalla ja saaristoalueilla.

Vuokralleottajan tulee olla vastaanottamassa, tarkistamassa ja kuittaamassa auto vastaanotetuksi. Autoliikkeen edustaja käy kanssasi läpi kaikki ajoneuvoon liittyvät seikat ja lisäpalvelut sekä antaa tarvittavan käyttökoulutuksen. Kotiintoimituksen hinta on 186 €.

 

VAIHTOAUTO / VAIHTOLEASING

Yksityisasiakkaana voit valita myös ALD vaihto- ja vaihtoleasingautollesi kotiintoimituksen tai vaihtoehtoisesti noutaa autosi siitä ALD Carmarket toimipisteestä, jossa auto on esillä.

Jos valitset toimituksen kotiin, asiakaspalvelumme on sinuun yhteydessä auton toimitukseen liittyen. Auton toimitus tapahtuu Incarin toimesta n. 10 arkipäivän kuluessa sopimuksen allekirjoituksesta, tarkka toimitusaika sovitaan Incarin kanssa. Autoja ei pääsääntöisesti toimiteta kotiin Ahvenanmaalla ja saaristoalueilla.

Ostajan tai vuokrallenottajan tulee olla vastaanottamassa, tarkistamassa ja kuittaamassa auto vastaanotetuksi. Incarin edustaja käy kanssasi läpi ajoneuvon luovutukseen liittyvät seikat. Kotiintoimituksen hinta on 186 €. Huomioithan, että kotiintoimitus ei kata mahdollisen vaihdossa annettavan auton poiskuljetusta.