Huoletonta autoilua

Yksityisleasingauton voi tilata helposti verkkokaupassa asioimatta lainkaan autoliikkeessä. Kaikki hoituu sähöisesti aina auton valinnasta sopimuksen sähköiseen allekirjoittamiseen asti. Haluamme, että auton tilaaminen verkkokaupasta on yhtä vaivatonta kuin minkä tahansa verkko-ostoksen tekeminen. Uusi auto ei ehkä mahdu postilaatikkoosi, mutta auton toimittaminen onnistuu helposti kotiovelle.

  1. Valitse auto ja mieleisesi lisäpalvelut
  2. Täytä tilaustietosi ja tunnistaudu
  3. Allekirjoita sopimus sähköisesti
  4. Vastaanota uusi auto

Auton valinta

Valitse verkkokaupassa olevista autoista sinulle sopiva automalli, sopivan pituinen sopimuskausi, ajotarpeitasi vastaavat kilometrit, mieleisesti varusteet sekä lisäpalvelut. Laskuri näyttää valintojesi mukaisen kuukausihinnan.

Tilauksen tekeminen

Täytä yksityisleasingsopimusta varten tarvittavat tiedot luottotietohakemusta varten ja tunnistaudu pankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella.

Vahvista tilaus

Myönteisen luottotietopäätöksen jälkeen pääset vahvistamaan yksityisleasingsopimuksen sähköisellä allekirjoituksella ja tilaus on valmis. Lataa itsellesi sopimusdokumentit talteen. Me ilmoitamme kun auton toimitusaika vahvistuu.

Auton toimitus

Jos olet valinnut autollesi kotiintoimituspalvelun, se toimitetaan kotiovellesi*. Vaihtoehtoisesti voit hakea sen autoliikkeestä kun toimitusaika on vahvistettu. (*tutustu verkkokaupan Tilaus- ja toimitusehtoihin)

 

Automallin valintaan

Laajasta valikoimastamme löydät useita eri automerkkejä ja -malleja!

Mikäli et löydä etsimääsi, pyydä tarjous toiveidesi mukaan.