Vaihtoleasingauton palautus

Vaihtoleasing-sopimuksen päättyessä autoilijan tulee palauttaa auto varusteineen johonkin ALD:n palautuspisteeseen siivottuna ja puhtaana. Jos sopimuksen päättymispäivä on viikonloppuna tai pyhäpäivänä, voi auton palauttaa vielä seuraana arkipäivänä.

Auton palauttaminen ei vaadi erillistä ajanvarausta, mutta kaiken kaikkiaan palautuksessa kestää noin puolisen tuntia. Palautuksen yhteydessä tarkistetaan auton kunto sekä autoon kuuluvat varusteet ja autoilija saa tositteen palautuksesta. Palautustarkastuksen suorittaa riippumaton ulkopuolinen yritys. 

Auton palautukseen tulee ottaa mukaan autoon kuuluvat renkaat (kesä- ja talvirenkaat pultteineen), kaikki auton avaimet sekä lohkolämmittimen johto. Vaihtoleasingauto on autoilijan vastuulla kunnes auto on toimitettu palautuspisteeseen. Normaalista kulumisesta poikkeavat vauriot ja puuttuvat varusteet laskutetaan autoilijalta.

Vaihtoleasingautojen palautuspisteet

Pääkaupunkiseudun palautukset

Vantaa, Koivuhaka
ALD Automotiven kiinteistö
AutoInspect, Ohtolankatu 4, 01510 Vantaa
Puh. 010 404 2990
[email protected]
Avoinna ma-pe 8:00-17:00

Vantaa, Kaivoksela
ALD Carmarket kiinteistö
AutoInspect, Vantaanlaaksontie 8, 01610 Vantaa
Puh. 010 404 2993
[email protected]
Avoinna ma-pe 9:00-17:00

Tampereen alueen palautukset

InCar Oy Lielahti, Turvesuonkatu 14, 33400 Tampere
Puh. 0300 247 295
[email protected]
Avoinna ma-pe 8:00-16:00

Oulun alueen palautukset

InCar Oy, Vasaratie 1, 90410 Oulu
Puh. 010 404 2999
[email protected]
Avoinna ma-pe 8:00-16:00

Jos vaihtoleasingauto halutaan palauttaa jonnekin muualle, kuin ALD:n palautuspisteeseen, tulee siitä sopia erikseen kirjallisesti ennen auton palautusta. Tässä tapauksessa autoilija maksaa auton siirtokulut lisäpalveluhinnaston mukaisesti.

Minkälaisia vaurioita vaihtoleasingautossa saa olla palauttaessa?

Palautustarkastuksemme suorittaa riippumaton ulkopuolinen yritys. Kaikkien vaihtoleasingautojen palautustarkastukset suoritetaan saman prosessin mukaan ja tapahtumasta täytetään palautustarkastuslomake. Autossa mahdollisesti luovutushetkellä jo olleet naarmut tai muut viat on dokumentoitu luovutuslomakkeelle, eikä niistä peritä autoilijalta mitään kuluja.

Palautustarkastajat arvioivat mahdolliset korjauskustannukset ja neuvovat tarvittaessa vahinkoilmoituksen täyttämisessä. Mahdolliset korjaukset suoritetaan kustannustehokkaasti, auton ikä ja ajokilometrit huomioiden. Pienet kolhut oiotaan maalipintaa rikkomattomin menetelmin, mikä säästää selvästi kustannuksia. Palautustarkastus dokumentoidaan ja vauriot valokuvataan. Asiakas hyväksyy suoritetun tarkastuksen allekirjoittamalla palautustarkastuslomakkeen.

Mikäli asiakas ei ole paikalla palautustarkastuksessa, lähetetään hänelle palautustarkastuslomake suoritetusta tarkastuksesta, josta ilmenee mahdolliset puutteet ja vauriot. Palautustarkastuksen kriteerit ja hyväksyttävät vauriot on pyritty kuvaaman esimerkein ALD:n palautustarkastusoppaassa.