Oletko kiinnostunut sähköauton leasingista?

Sähköauton tai ladattavan hybridin leasing

Sähköautoilu houkuttelee entistä suurempaa osaa autoilijoita. Kyseessä on kuitenkin melko uusi autoilun muoto joka herättää ymmärrettävästi paljon kysymyksiä.

Miksi kokeilla sähköautoa?

Jos mietit sähköauton tai ladattavan hybridin hankintaa, mutta epäilet sen sopivuutta omiin ajotarpeisiisi, on sähköauton liisaaminen ALD Carmarketin kautta helppo ja huoleton tapa tutustua uudenlaiseen ajoneuvoon.


ALD Carmarket tarjoaa kuluttajille uusien sähköautojen leasingia, joka toimii yksityisleasingin kautta. Jos olet kiinnostunut käytetyn sähköauton leasingista, se onnistuu vaihtoleasingin avulla. Lyhyimmät vaihtoleasingsopimukset ovat 6 kk pituisia, mikä on hyvä aika testata sähköauton tai ladattavan hybridin soveltuvuutta omiin tarpeisiin.

Kenelle sähköauto sopii?

Sähköautojen valikoima markkinoilla kasvaa vauhdilla ja niitä alkaa löytymään mukavasti myös käytettyinä. Eri malleihin kannattaa tutustua ja miettiä, mikä auto sopii omiin tarpeisiin. Sähköauton valinta riippuu siitä, kuinka paljon sillä ajetaan, miten latauspaikkoja on saatavilla ja millaisessa maastossa ajoneuvolla enimmäkseen liikutaan.

Täyssähköautot kulkevat pelkästään sähköllä eli niissä ei ole polttomoottoria. Näissä autoissa on usein pitempi kantama kuin ladattavilla hybrideillä eli yhdellä latauksella voi ajaa pitemmän matkan. Nämä autot ovat yleensä myös hinnaltaan kalliimpia.

Yksi yleisimmistä sähköautoista on ladattava eli plug-in hybridi. Siinä on sekä polttomoottori että sähköakku ja autoa voi ladata ulkoisesta lähteestä eli sähköverkosta. Pelkän sähköakun kantama on mallista riippuen 30–80 km  ja pitemmillä ajomatkoilla auto tulee kuluttamaan bensaa. Mikäli autolla ajaa enimmäkseen lyhyitä matkoja taajaman tai kaupungin sisällä, sähköakku voi riittää pitkäksikin aikaa.

Itselataavaa hybridiautoa ei voi ladata sähköverkosta, vaan akku latautuu auton jarrutusenergiasta. Näistä on saatavilla sekä täyshybridiautoja, joilla voi ajaa pelkän sähkömoottorin voimin, että kevythybridejä, joissa sähkömoottorin tehtävä on vain avustaa polttomoottoria eikä pelkällä sähköllä voi ajaa.

Mitä sähköauton leasing sisältää ALD Carmarketilla?

ALD:n sähköauton leasing-sopimus on hyvin kattava. Sopimukseen kuuluu leasing-auton kiinteä kuukausivuokra, eikä sopimusta solmittaessa tarvitse maksaa käsirahaa. ALD Carmarketin leasing-sopimus on hyvä tapa hankkia sähköauto omaan käyttöön ilman että täytyy huolehtia auton arvon alenemasta. Kun sopimusaika päättyy, auto palautuu ALD:lle.

Sähköauton leasing-sopimukseen kuuluu lisäksi:

  • Latauskaapelit
  • Auton huollot ja korjaukset ALD sopimuskumppaneilla
  • Huollon sijaisauto määräaikaishuollon ajaksi
  • Kesä- ja talvirenkaat, renkaiden kausivaihdot sekä kulumisesta aiheutuvat renkaiden uusinnat
  • Vuosikatsastukset
  • ALD Täysvakuutus mikäli asiakas niin haluaa
  • Vauriokorjauskumppanipalvelut ALD Täysvakuutuksen vauriokorjauksiin
  • ALD Tiepalvelu
  • Täysin digitaalinen verkkokaupan sopimus

 

 

← Takaisin