ALD Vaihtoautot on nyt ALD Carmarket


ALD Vaihtoautot on ollut tunnettu brändi käytettyjen autojen markkinoilla Suomessa jo lähes 20 vuotta. Maaliskuusta 2021 alkaen ALD Vaihtoautot tunnetaan nimellä ALD Carmarket.

ALD Automotiven pitkä historia Suomessa

ALD Vaihtoautot on osa ALD Automotivea, jolla on vuosikymmenten kokemus yritysautoilukentässä. ALD Automotiven toiminta Suomessa alkoi Shell Leasing -nimellä vuonna 1979. Shell myi leasingpalvelut Ford Motor Companylle vuonna 1994 ja yhtiön nimeksi tuli AFL Leasing. Sen jälkeen leasingpalveluita on tarjottu myös Hertz Leasingin, Axus Finlandin ja Hertz Leasen nimellä. Vuonna 2003 yhtiön omistajaksi tuli ranskalainen yrityspankki Société Générale. Pankki omisti ennestään ALD Automotive -nimisen autoleasingketjun, joten myös Suomessa toiminta jatkui ALD Automotiven nimellä Axus Finland Oy -konsernin alla. Tänä päivänä ALD Automotive on Suomen johtavin huoltoleasingin asiantuntijayritys.

ALD Automotivella on ollut 1980-luvulta asti oma vähittäismyyntikanava, jonka kautta osa palautuvista leasingautoista myydään kuluttajille. 2003 vuodesta lähtien ALD Vaihtoautot -brändillä toiminut myymäläketju on tunnettu vähän käytetyistä ja hyvin varustelluista entisistä leasingautoista sekä vaihtoleasingtuotteesta.

Uusi kansainvälinen nimi: ALD Carmarket

Olet saattanut törmätä aiemmin ALD Carmarket -nimiseen verkkohuutokauppaan, jossa ALD Automotive myy käytettyjä autoja rekisteröityneille autoliikkeille. ALD Carmarket on ollut ALD Automotiven tukkumyyntikanava jo pitkään ja se säilyy ennallaan toimien nyt 37 eri maassa. Viime vuonna ALD Automotive uudisti brändinsä ja sen myötä myös vähittäiskauppa nostettiin globaalisti vahvempaan rooliin yrityksen strategiassa. Myös vähittäismyyntikanavan nimeksi tuli ALD Carmarket. ALD Carmarket -myymälöitä toimii vähittäiskaupassa maailmalla jo 50, ja tämän uudistuksen myötä ALD Vaihtoautoista tulee ALD Carmarket myös Suomessa.

Mikään ei nimenvaihdoksen myötä muutu laadukkaan autovalikoiman suhteen. ALD Carmarketin vaihtoautot ja sekä yrityksille että yksityisille leasattavissa olevat vaihtoleasingautot ovat jatkossakin autoja, joilla on puhtaat paperit. Ne ovat Suomessa ensirekisteröityjä, hyvin varusteltuja ja vähän ajettuja autoja, joiden huoltohistoria on tiedossa. Autoihin on edelleen saatavilla puolueeton Autotohtorin kuntotarkastusraportti sekä ALD Takuu.

Osta turvallisesti verkosta tai tule uudistuneisiin myymälöihin

ALD Carmarketin verkkokauppaa on kehitetty viime vuosina isoin askelin. Ensin verkkokaupasta oli mahdollista leasata vaihtoleasingauto yksityisasiakkaalle. Sen jälkeen lisättiin yksityisasiakkaan suoraostomahdollisuus, joka tarkoitti auton ostamista koko kauppasummalla turvallisesti vahvan tunnistautumisen kautta. Viime syksynä verkkokauppaan lisättiin osamaksumahdollisuus, jossa kauppasopimus allekirjoitetaan jälleen vahvan tunnistautumisen kautta ja osamaksuun haetaan sitova luottopäätös välittömästi verkosta.

ALD Carmarket Koivuhaka ja ALD Carmarket Kaivoksela Vantaalla sekä ALD Carmarket Lielahti Tampereella toivottavat asiakkaat tervetulleiksi vanhoihin tuttuihin paikkoihin. ALD Carmarket tulee jatkossakin tarjoamaan parasta vastinetta rahalle ja ensiluokkaisen asiakaskokemuksen sekä digitaalisesti että myymälöissä. Tervetuloa reiluille autokaupoille!


← Takaisin