Kaikki automme ovat Autotohtorin tarkastamia

Autotohtoriraporttimuokattu 4.7.2023

ALD Carmarketin kaikki myytävät ja leasattavat vaihtoautot ovat Autotohtorin kuntotarkastamia.  Kolmannen osapuolen suorittama kuntotarkastus on asiantuntijan tekemä, perusteellinen ja puolueeton arvio auton kunnosta. Autotohtorin kuntotarkastus on luotettava tapa selvittää ajoneuvon kunto ja löytää sen mahdolliset viat ennen kaupantekoa. Autotohtori-kuntotarkastuksen suorittaa A-Katsastus

"Autotohtori tutkii auton perusteellisesti. Kokonaisvaltainen tarkastus kestää noin 60 minuuttia. Autotohtoreilla on katsastuskokemuksen ansiosta erittäin laaja merkkituntemus eri autoista. Autotohtorin tarkastus voidaan tehdä henkilö- ja pakettiautoille, joiden kokonaismassa on enintään 3500kg. Meiltä löytyy koko Suomen kattava asemaverkosto", kommentoi Mika Fonsell, A-Katsastuksen myyntijohtaja.

A-Katsastuksen Autotohtori-kuntotarkastuksessa arvioidaan auton kaikki yksityiskohtaisesti määritellyt tarkastuskohteet asteikolla 1-3 (1 = kunnossa, 2 = tyydyttävässä kunnossa, 3 = korjauksen tarpeessa). Tarkastuskohdelista pitää sisällään yli 100 autoon liittyvää yksityiskohtaa. Kuntotarkastuksessa voi ilmetä vikoja, jotka olisivat voineet tulla myöhemmin kalliiksi auton uudelle omistajalle. Tarkastettavaa ajoneuvoa verrataan samanmerkkiseen ja -ikäiseen, normaalikuntoiseen ja normaalisti kuluneeseen ajoneuvoon. Normaalista poikkeavat kulumiset ja viat nousevat raportissa esiin. Esimerkiksi jarrujärjestelmien kunto, alustan kunto sekä pakokaasujen päästömittauksen tulokset ovat oleellisia tietoja auton ostajalle. Kuntotarkastus ei ole hyödyllinen ainoastaan niille asiakkaille, jotka eivät ole erityisen kiinnostuneita ajoneuvon tekniikasta. Autotohtori ei nimittäin unohda tarkistaa autosta kaikkea, mitä tarkastuskohdelista pitää sisällään.

Autotohtorin kuntotarkastuksen mukaan korjauksen tarpeessa olevat autot korjataan eikä ALD hyväksy myyntiin yhtäkään autoa ilman hyväksyttävää tulosta kuntotarkastuksesta. Autojen kuntoarvio dokumentoidaan Autotohtorin pöytäkirjaan eli tarkastusraporttiin, joka löytyy aina ALD Carmarketin sivuilta autokohtaisista tiedoista.

"Kuntotarkastusraportti menee auton tietoihin suoraan A-Katsastukselta eli tämä on täysin läpinäkyvä prosessi. On sekä meidän että asiakkaamme yhteinen etu, että auton kunto on mahdollisimman hyvin tiedossa kaupanteon hetkellä", kommentoi Tommi Tuominiemi, ALD:n operatiivinen johtaja.

ALD Carmarket – reilu tapa autoilla

ALD Automotive on perinteikäs leasingyritys, jossa huoltoleasingpalveluun kuuluu leasingautojen omistus sekä huollot. ALD Carmarketin valikoima koostuu siis enimmäkseen vähän käytetyistä leasingautoista, joiden historia on täysin tiedossa. Kaikki leasingistä myyntiin ja leasaukseen vapautuvat autot ovat Suomessa ensirekisteröityjä, säännöllisesti huollettuja, hyvin varusteltuja ja vähän ajettuja.

"Emme koe tarpeelliseksi myydä erikseen huoltoturvaa tai lisätakuuta meiltä ostetuille autoille. Myönnämme ALD Takuun aina kaikkiin yksityisille myymiimme vaihtoautoihin. Auton kestävyys ja hankinnan riskittömyys ovat aina olleet asiakkaillemme tärkeitä, ja Autotohtorin leimaama raportti on meidän tarjoama lisä autojen kunnon toteamiseksi ja laadun takeeksi, joka osaltaan toivottavasti rohkaisee asiakkaita hyödyntämään verkkokauppaamme auton hankkimisen kanavana", Tuominiemi lisää.


Lisätietoja:
Tommi Tuominiemi
operatiivinen johtaja
ALD Automotive
+358 50 341 6409
[email protected]

← Takaisin