Odotusauto

Odotusauto-palvelu on ALD Yksityisleasing -asiakkaille räätälöity valinnainen lisäpalvelu, jossa saat väliaikaisen auton käyttöösi yksityisleasingauton odotusajalle.

Tarjoamme käyttöösi tilattua yksityisleasingautoa vastaavan kokoluokan auton. Saat sen myös samaan hintaan kuin tuleva pitkäaikaisempi yksityisleasingsopimuksesi.

Miten saan tilattua odotusauton?

Yksityisleasingtilauksen yhteydessä valitse autokortin lisäpalveluista "olen kiinnostunut odotusautosta". Sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen asiakaspalvelumme on teihin yhteydessä.

Minkälaisen odotusauton saan itselleni käyttöön, kunnes tilaamani uusi yksityisleasingauto on noudettavissa?

Saat käyttöösi odotusauton, joka vastaa tilaamasi yksityisleasingauton kokoluokkaa. Odotusautokalustomme päivittyy jatkuvasti, mutta emme kuitenkaan voi taata tilaamaasi yksityisleasingautoa vastaavaa automerkkiä, mallia, käyttövoimaa ja/tai varustetasoa. 

Mitä odotusauton hintaan sisältyy?

Odotusauton kuukausiveloitus sisältää saman kuukausittaisen kilometrimäärän kuin tulevassa yksityisleasingsopimuksessa sekä liikenne- ja kaskovakuutuksen 500 EUR omavastuulla. Maksat odotusautosta samaa kuukausiveloitusta kuin tulevasta yksityisleasingautostasi. Odotusautosi kuukausiveloitus katkeaa siihen päivään, kun odotusauto on palautettu noutopaikkaan.

Milloin saan odotusauton käyttööni?

Yksityisleasingtilauksissa on 14 vrk verkkokaupan peruuttamisoikeus, jonka jälkeen auto tilataan ja myös odotusauto on mahdollista ottaa käyttöön. Vaihtoehtoisesti voit luopua kirjallisesti verkkokaupan peruuttamisoikeudesta, jolloin voit saada odotusauton heti käyttöön.

Mistä saan odotusauton käyttööni?

Auton nouto toistaiseksi vain ALD Vantaan, Koivuhaan noutopisteestä, Ohtolankatu 4, 01510 Vantaa. Noutopiste avoinna arkisin 8-17.