Autoilijan ABC

ALD Yksityisleasing-asiakkaana oleminen tarkoittaa huolettomuutta – olet ulkoistanut autohuolet meille. Muutamia käytännön asioita on kuitenkin hyvä huomioida, tiivistimme ne tähän:

Muista nämä

Vakuutus

ALD Yksityisleasingautoilijan tulee huolehtia, että autossa on aina ALD:n hyväksymä voimassa oleva liikennevakuutus ja kaskovakuutus. Verkkokaupassamme voit helposti liittää autosi kuukausimaksuun erittäin kilpailukykyisen ALD Täysvakuutuksen. Voit myös hankkia tarvittavat vakuutukset erikseen haluamastasi vakuutusyhtiöstä.

ALD yksityisleasingautoilijan ei tarvitse maksaa seuraavista palveluista, mutta tulee huolehtia, että ne tehdään ajallaan.

Huollot

Autoilija huolehtii, että autoon tehdään huoltokirjan mukaiset huollot ja korjaukset. ALD yksityisleasingauto huolletaan aina automerkin omassa valtuutetussa huoltopaikassa.

Katsastus

Autoilija huolehtii siitä, että auto katsastetaan ajallaan ja asianmukaisesti. Katsastuksen voi hoitaa millä tahansa A-Katsastuksen asemalla. Tarkista oman autosi seuraava katsastus.

Renkaat

Yksityisleasingautoon kuuluu aina sekä kesä- että talvirenkaat ja niiden kausivaihdot. Renkaanvaihdot suoritetaan Euromasterin tai Vianorin rengaspisteissä.

Siirry Euromasterin ajanvaraukseen.
Siirry Vianorin ajanvaraukseen.

Lisätietoja

Tarkempia tietoja ja käytännön ohjeita on koottu helposti Usein kysytyt kysymykset –sivulle.

Jäikö jotain epäselväksi?

Ei hätää, ALD Yksityisleasing asiakaspalvelu on sinua varten, ota huoletta yhteyttä: Puh. 010 404 2501 tai [email protected].

ALD Yksityisleasing-sopimukseen sisältyy:

* Mikäli olet valinnut autosi kuukausimaksuun liitettäväksi ALD Täysvakuutuksen.

ALD Yksityisleasing-sopimukseen ei sisälly: