Yksityisleasingauton palautus

Sopimuksen päättyessä tai purkautuessa vuokralleottajan tulee omalla kustannuksellaan palauttaa siivottu ja puhtaaksi pesty ajoneuvo varusteineen johonkin yhtiön palautuspisteeseen. Osapuolet voivat sopia erikseen, mihin toimipisteeseen ajoneuvo palautetaan. Mikäli palautuspäivä on lauantai tai pyhäpäivä, ajoneuvon voi palauttaa vielä ensimmäisenä arkipäivänä. Yhtiö ei vastaa ajoneuvoon palautushetkellä jääneestä omaisuudesta.

Mikäli ajoneuvo palautetaan muualle kuin yhtiön palautuspisteeseen, tulee vuokralleottajan ja yhtiön sopia asiasta kirjallisesti etukäteen ennen palautusta. Tässä tapauksessa vuokralleottajan tulee myös maksaa siirtomaksu lisäpalveluhinnaston mukaisesti.

Vuokralleottaja vastaa sopimuksen ja näiden ehtojen mukaisista velvoitteista kuten ajoneuvoverosta, käyttövoimaverosta, vakuutusmaksusta sekä mahdollisista siirtokustannuksista siihen asti, kunnes ajoneuvo on toimitettu yhtiön palautuspisteeseen. Ajoneuvon palautuksen yhteydessä suoritetaan ajoneuvon kunnon ja varusteiden tarkastus. Lopullinen tarkastus tehdään yhtiön toimipaikassa pesun jälkeen. Normaalista kulumisesta poikkeavat vauriot ja puuttuvat varusteet laskutetaan vuokralleottajalta.

Minkälaisia vaurioita yksityisleasingautossa saa olla palauttaessa?

Palautustarkastuksemme suorittaa riippumaton ulkopuolinen yritys. Kaikkien palautuvien leasingautojen palautustarkastukset suoritetaan saman prosessin mukaan ja tapahtumasta täytetään palautustarkastuslomake. Palautustarkastajat arvioivat mahdolliset korjauskustannukset ja neuvovat asiakasta tarvittaessa vahinkoilmoituksen täyttämisessä.

Mahdolliset korjaukset suoritetaan kustannustehokkaasti, auton ikä ja ajokilometrit huomioiden. Pienet kolhut oiotaan maalipintaa rikkomattomin menetelmin, mikä säästää selvästi kustannuksia. Palautustarkastus dokumentoidaan ja vauriot valokuvataan. Asiakas hyväksyy suoritetun tarkastuksen allekirjoittamalla palautustarkastuslomakkeen.

Mikäli asiakas ei ole paikalla palautustarkastuksessa, lähetetään hänelle palautustarkastuslomake suoritetusta tarkastuksesta, josta ilmenee mahdolliset puutteet ja vauriot. Palautustarkastuksen kriteerit ja hyväksyttävät vauriot on pyritty kuvaaman esimerkein ALDn palautustarkastusoppaassa.

ALD Yksityisleasingautojen palautuspisteet


Pääkaupunkiseudun palautukset

Vantaa, Koivuhaka
ALD Automotiven kiinteistö
AutoInspect, Ohtolankatu 4, 01510 Vantaa
Puh. 010 404 2990
[email protected]
Avoinna ma-pe 8:00-17:00

 

Tampereen alueen palautukset 

InCar Oy Lielahti, Turvesuonkatu 14, 33400 Tampere
Puh. 0300 247 295
[email protected]
Avoinna ma-pe 8:00-16:00

 

Oulun alueen palautukset

InCar Oy, Vasaratie 1, 90410 Oulu
Puh. 010 404 2999
[email protected]
Avoinna ma-pe 8:00-16:00