Ohjeita autoiluun

Vaihtoleasingasiakkaana kiinteä kuukausimaksu kattaa kaiken tarvittavan ylläpidon, mutta muutamia käytännön asioita on kuitenkin hyvä huomioida.

Muista nämä

Vaihtoleasingasiakkaan ei tarvitse maksaa seuraavista palveluista, mutta tulee huolehtia, että ne tehdään ajallaan.

Huollot 
Vaihtoleasingautoon tulee tehdä huolto-ohjelman mukaiset määräaikaishuollot ja korjaukset. Vaihtoleasingauton huollon voit varata Euromaster Fleet Centerin kautta ja puhelimitse 020 778 9856 (arkisin 8-16). Autoilija huolehtii huollossa käymisestä, me hoidamme maksun. Määräaikaishuollon ajaksi sopimukseen kuuluu A-luokan sijaisauto yhden vuorokauden ajaksi. Muistathan varata sijaisauton samalla kun varaat itse vaihtoleasingautolle huoltoaikaa. 

Renkaat
Vaihtoleasingautoon kuuluu aina kesä- ja talvirenkaat vanteineen. Renkaiden vaihdot ja tarvittaessa uusinnat voit hoitaa lähimmällä Euromasterilla tai Vianorilla. Renkaanvaihdon lasku ohjautuu automaattisesti meille.

Katsastus
Autoilija huolehtii, että auto katsastetaan ajallaan ja asianmukaisesti. Katsastuksen voi hoitaa millä tahansa A-Katsastuksen asemalla, me maksamme katsastuskulut. Tarkista oman autosi seuraava katsastus.

Vahinkotapaukset
Kolareissa tai muissa vahinkotapauksissa auton vauriokorjaukset tulee tehdä InCar Oy:llä. Lähimmän toimipisteen löydät täältä. Voit myös soittaa suoraan InCarin palvelukeskukseen numeroon 0300 247 247.

Tiepalvelu 24/7
ALD Tiepalvelu palvelee ympäri vuorokauden ja vuoden jokaisena pivänä numerossa 0800 90909. Tiepalvelu auttaa jos matkasi keskytyy esimerkiksi onnettomuuden tai teknisen vian vuoksi.

Maastavienti
Vaihtoleasingautolla voi matkustaa ulkomaille aivan kuten omistusautollakin. Lue ohjeet täältä.


Jäikö jotain epäselväksi?

Asiakaspalvelumme auttaa sinua arkisin klo. 9.00-18.00 ja lauantaisin 10.00-15.00 numerossa 010 404 20.


Kysymyksiä vaihtoleasingauton korjauksiin liittyen?
Ota yhteyttä tekniseen palveluumme: 

ALD Tekninen palvelu
Puh. 010 404 2400
[email protected]

 

Vaihtoleasingsopimukseen kuuluu

Tarkemmat määrittelyt ja lisätiedot löydät Vaihtoleasing sopimusehdoista.

Vaihtoleasingsopimukseen ei kuulu

Tarkemmat määrittelyt ja lisätiedot löydät Vaihtoleasing sopimusehdoista.