ALD Täysvakuutus

Voit ottaa Vaihtoleasing-autoon ALD Täysvakuutuksen, johon kuuluu sekä liikenne- että kaskovakuutus.

LIIKENNEVAKUUTUS

Lakisääteinen liikennevakuutus kattaa moottoriajoneuvon käytöstä liikenteessä aiheutuvat omaisuus- ja henkilö- vahingot, liikennevakuutuslain säännösten mukaisesti. Liikennevakuutuksessa noudatetaan yleisiä liikennevakuutusehtoja. Vakuutus on bonukseton ja ajoneuvokohtainen. Vakuutusmaksusta ei myönnetä pysyvyys-, maksutapa- eikä seisonta-ajan alennusta.

KASKOVAKUUTUS

Kaskovakuutus sisältää kolarointi-, hirvivahinko-, palo-, varkaus-, ilkivalta-, lasi-, autopalvelu-, oikeusturvavakuutuksen sekä laajennetun uusarvoedun. Vakuutukseen ei sovelleta bonusjärjestelmää. Vakuutuksissa sovelletaan ALD Täysvakuutuksen ehtoja ja sovittuja omavastuita.

Omavastuut 
Vahinkotapauksissa noudatetaan seuraavia omavastuita:

Alueellinen kattavuus
Koko Eurooppa Green Cardin kanssa. Oikeusturvavakuutus vain Pohjoismaissa. Ilkivalta-, autopalvelu- ja varkausvakuutus ei voimassa Venäjällä, Valkovenäjällä, Ukrainassa ja Moldaviassa. Vakuutusmaksusta ei myönnetä sopimus-, maksutapa- eikä seisonta-ajan alennusta. Vakuutusmaksujen mahdollinen tarkistus seuraavalle kalenterivuodelle tehdään viimeistään kuukautta ennen kalenterivuoden päättymistä.

Vakuutusyhtiö
Vakuutukset tehdään AXA Corporate Solutions -yhtiöön.

Vakuutushinta
Vakuutuksen kuukausihinta riippuu auton sylinteritilavuudesta:

alle 1600 cm3 53 €/kk
1600-1999 cm3   67 €/kk
yli 1999 cm3 94 €/kk

Täyssähköautojen vakuutushinta on 67€/kk. Vakuutusmaksun näet kunkin auton leasing-laskelmasta.

Tutustu vakuutuksen tuotekuvaukseen

Tutustu vakuutusehtoihin

Ota yhteyttä

Yhteydenottolomake