ALD Täysvakuutus

Voit ottaa vaihtoleasingautoon ALD Täysvakuutuksen, johon kuuluu sekä liikenne- että kaskovakuutus.

LIIKENNEVAKUUTUS

Kattavuus   
Lakisääteinen liikennevakuutus kattaa moottoriajoneuvon käytöstä liikenteessä aiheutuvat omaisuus- ja henkilövahingot, liikennevakuutuslain säännösten mukaisesti.

Vakuutusehdot
Liikennevakuutuksessa noudatetaan yleisiä liikennevakuutusehtoja. Vakuutus on bonukseton ja ajoneuvokohtainen. Vakuutusmaksusta ei myönnetä pysyvyys-, maksutapa- eikä seisonta-ajan alennusta.

KASKOVAKUUTUS

Kattavuus
Vakuutuksen kohteena ovat ALD Automotive/Axus Finland Oy:n omistamat tai hallinnoimat yksityiskäyttöiset henkilö- ja pakettiautot kiinteästi asennettuine lisävarusteineen. Vakuutus sisältää kolarointi-, hirvivahinko-, palo-, varkaus-, ilkivalta-, lasi-, autopalvelu-, oikeusturvavakuutuksen sekä laajennetun uusarvoedun. Vakuutukseen ei sovelleta bonusjärjestelmää.

Vakuutusehdot
Vakuutuksissa sovelletaan ALD Täysvakuutuksen ehtoja ja sovittuja omavastuita. Vahinkoilmoitus vakuutuskorvauksen hakemiseksi on tehtävä vuoden kuluessa siitä, kun vahinko tapahtui. Mikäli vahinkoilmoitusta ei esitetä XL Insurance Company SE:lle tässä ajassa, korvauksen hakija menettää oikeutensa mahdolliseen korvaukseen.

 

Omavastuu
Vahinkotapauksissa noudatetaan seuraavia omavastuita vuonna 2023 alkaville sopimuksille:

Lasivakuutuksen omavastuu on 0 €, mikäli vaurio on korjauskelpoinen. Oikeusturvavakuutuksessa omavastuu on 15 % oikeudenkäyntikuluista, kuitenkin vähintään 200 €.

 

Alueellinen kattavuus               

Euroopan talousalueella (ETA) ja sen ulkopuolisissa Green Card -sopimusmaissa (vihreä kortti). Vakuutusmaksusta ei myönnetä sopimus-, maksutapa- eikä seisonta-ajan alennusta. Vakuutusmaksujen mahdollinen tarkistus seuraavalle kalenterivuodelle tehdään viimeistään kuukautta ennen kalenterivuoden päättymistä.

 

Vakuutusyhtiö
Vakuutukset tehdään XL Insurance Company SE -yhtiöön.

 

Vakuutushinta
Vakuutuksen kuukausihinta riippuu auton sylinteritilavuudesta:

alle 1600 cm3 65 €/kk
1600-1999 cm3   81 €/kk
yli 1999 cm3 110 €/kk

Täyssähköautojen vakuutushinta on 83 €/kk. Vakuutusmaksun näet kunkin auton leasing-laskelmasta.

Tutustu vakuutuksen tuotekuvaukseen

Tutustu vakuutusehtoihin

ALD Täysvakuutuksen maksut veloitetaan kuukausittain vaihtoleasinglaskun yhteydessä.

Ota yhteyttä

Yhteydenottolomake