Tartu syyskuun Leasing-etuihin!

ALD Carmarket syyskampanja

Tarjoamme syyskampanjan (1. – 30.9.2022) aikana tehtyihin ALD vaihtoleasing- ja ALD yksityisleasingsopimuksiin auton kotiintoimituksen veloituksetta. Yksityisleasingauton tilaajana voit myös tilata väliaikaisen auton käyttöösi yksityisleasingauton odotusajalle. Vaihtoleasingautomme ovat säännöllisesti huollettuja ja hyvin pidettyjä entisiä leasingautoja, joiden historia on tarkassa tiedossa. Yksityisleasingauto-valikoimamme koostuu tämän hetken markkinan ajankohtaisimmista ladattavista/vähäpäästöisistä eri kokoluokan automalleista.

Ilmainen kotiintoimitus

ALD Carmarket syyskampanjan (1.- 30.9.2022) ajan veloitukseton kotiintoimitus ALD vaihtoleasing- ja ALD yksityisleasingautoille.

Lue lisää

Auto alle heti

Odotusauto-palvelu on ALD Yksityisleasing -asiakkaille räätälöity valinnainen lisäpalvelu, jossa saat väliaikaisen auton käyttöösi yksityisleasingauton odotusajalle

Lue lisää

Vaihtoleasing

Vaihtoleasingautot ovat säännöllisesti huollettuja ja hyvin pidettyjä entisiä leasingautoja, joiden historia on tarkassa tiedossa. Vaihtoleasingilla saat yhdellä kiinteällä kuukausimaksulla autollesi kaiken tarvittavan ylläpidon.

Tutustu

Yksityis­leasing

ALD Yksityisleasing tarjoaa yksityishenkilöille helpon ja riskittömän tavan hankkia uusi auto. Yksityisleasingauto-valikoimamme koostuu tämän hetken markkinan ajankohtaisimmista ladattavista/vähäpäästöisistä eri kokoluokan automalleista. Maksat vai auton käytöstä, et omistamisesta.