Vaihtoleasing tarjoaa käytetyn auton erilaisiin tarpeisiin


Vaihtoleasing on kasvattanut suosiotaan Suomessa. Palvelu mahdollistaa auton hankkimisen erilaisiin, tilapäisiinkin tarpeisiin. Reetta Tuomalalle vähän käytetty leasingauto on tuonut iloa ja helpotusta arkeen.

ALD:n vaihtoleasingauto on kuljettanut Reetta Tuomalan ja hänen lapsensa harrastuksiin jo hieman yli vuoden. Urheilullisessa perheessä riittää harrastuksia: Reetta on itse triathlonisti, ja lapsia kyyditään jääkiekko- ja jalkapalloharjoituksiin sekä uimaan ja partioon. Auto on perheelle harrastusten kannalta tärkeä.

"Ajamiseni muuttui radikaalisti, kun vaihdoin työpaikkaa. Aiemmin ajoin päivittäin yli sata kilometriä, mutta nyt kuljen junalla töihin ja ajomäärä laski huomattavasti. Tarvitsen autoa lähinnä siihen, että pääsen asemalle ja saan lapset sekä itseni harrastuksiin", järvenpääläinen Reetta kertoo.

Yritysautojen huoltoleasingiä ja uusien autojen yksityisleasingia pitkään tarjonnut ALD Automotive toi vaihtoleasingpalvelun markkinoille muutama vuosi sitten. Mieleisensä käytetyn auton voi hankkia alleen kiinteällä kuukausihinnalla. Leasingkauden jälkeen auto palautetaan ALD Automotivelle eikä asiakkaan tarvitse huolehtia auton arvon alenemisesta. 

Reetta kokee, ettei uutta autoa kannata ostaa nopean arvonalenemisen vuoksi. Hän on aina ajanut vähän käytetyllä autolla. Hieman yli vuosi sitten Reetta lähti kartoittamaan uudenlaisia vaihtoehtoja auton omistamisen tilalle.

"Mitä järkeä on seisottaa suurta summaa rahaa asemalla? Tuo summa kannattaa sijoittaa järkevämmin esimerkiksi rahastoon eikä pitää kiinni autossa, jonka arvo laskee varmasti.  Ajattelen leasingin samanlaisena arjen kuluna kuin vaikka junalipun, sillä haluan maksaa nimenomaan liikkumisesta, en auton omistamisesta."

Auton valinta verkossa on kuin karkkikaupassa olisi

ALD Vaihtoleasing tarjoaa käytettyjen autojen joustavan leasingin. Palvelussa asiakas saa käytetylle autolle samat palvelut kuin uusien autojenkin leasingissa. ALD kattaa auton määräaikaishuollot, renkaiden kausivaihdot ja uusinnat, katsastukset ja käytössä kuluvien osien korjaukset.

Sopimuksen voi tehdä näppärästi ALD Vaihtoautot -myymälöissä tai verkossa. Laina-autojen valikoima kattaa lähes kaikki näissä myymälöissä myynnissä olevat autot kaupunkiautoista tilaviin pakettiautoihin. Vaihtoehtoja löytyy monipuolisesti erilaisiin arjen tarpeisiin.

"Tämä on erinomainen ratkaisu arjessani. Kuukausierä on kohtuullinen ja sopimus riskitön. Nyt voin valita rohkeammin auton, jota en välttämättä omaksi ostaisi."

ALD Vaihtoleasing antaa mahdollisuuden vaihtaa uudehkoon autoon vaikka joka vuosi.

Reetalla on tällä hetkellä käytössä pirtsakankeltainen Audi A3 -malli. Auto on hänen toinen leasingautonsa.

"Sitouduin ensimmäiseen malliin puoleksi vuodeksi ja tähän nykyiseen autoon olen sitoutunut vuodeksi. Kun olen selaillut ja valinnut autoja verkossa, olo on kuin karkkikaupassa. Käytetyissä autoissa valikoima on ihanan laaja. Valinta onkin kätevää tehdä verkossa, ja autoliikkeessä käyn vain noutamassa auton. Sopimuksenkin voi allekirjoittaa sähköisesti. Asiakaskokemuksena tämä on ollut todella mutkatonta ja huoletonta."

Leasingauton valintaa voi myös helpottaa ALD:n verkkosivustolta löytyvällä laskurilla, jolla pääsee vertailemaan auton hintaa kilometrien ja sopimusajan perusteella.

"Jatkan tätä ehdottomasti myös tulevaisuudessa ja olen suositellut palvelua myös ystävilleni. Jos haluaa välttää omistamisesta koituvia yllätyskuluja ja sijoittaa autoon sidotun pääoman kannattavammin, tämä on erinomainen vaihtoehto."← Takaisin