Uusien autojen yksityisleasing kuluttajille

 

Uusien autojen yksityisleasing on lisätty osaksi aldcarmarket.fi -sivustolla olevaa verkkokauppa. Jatkossa yksityishenkilö löytää kaikki autopalvelut saman katon alta, oli hakusessa sitten auto lyhyempään tai pidempiaikaiseen tarpeeseen.

ALD Yksityisleasing on alan tunnetuin

Yksityisleasingin suosio on kasvanut Suomessa voimakkaasti viime vuosina ja ALD Yksityisleasing on alan tunnetuin toimija*. ALD Automotive on tarjonnut yksityisleasingiä kuluttajille ensimmäisen kerran jo 2000-luvun alussa, mutta Suomessa se löi kunnolla läpi vasta 2017, kun kuluttajille suunniteltu verkkokauppa avattiin.

Suomalaisten kuluttajien odotukset verkkokauppa-asioinnin mutkattomuudesta ovat korkeat. Jotta voimme paremmin vastata näihin odotuksiin, siirrettiin uusien autojen yksityisleasing osaksi ALD Carmarket -verkkokauppojen kokonaisuutta toukokuussa 2022. Näin asiakkaiden tarpeita voidaan nyt palvella entistä paremmin yhden katon alla. Haluamme olla mutkattomin ja edistyksellisin autojen verkkokauppa hankintamuodosta riippumatta - nyt ja jatkossa!

*) Toimialatutkimus, kysely Sanoman Suomitutka -paneelissa, kevät 2020

Kahdenlaista leasingiä yksityisille

Yksityisleasing tarkoittaa uusien autojen leasingpalvelua yksityisasiakkaille. Verkkokaupasta löytyy valikoima erilaisia valmiiksi hinnoiteltua uusia autoja, mutta yksityisleasingtarjouksen saa käytännössä mistä tahansa automerkistä tai -mallista. Monet yksityisleasingautot siis tilataan tehtailta täysin asiakkaiden toiveiden mukaan räätälöitynä ja sopimusaika on tyypillisesti vähintään 3 vuotta.

Vaihtoleasing puolestaan tarkoittaa käytetyn auton leasingpalvelua yksityisasiakkaille. Lähes kaikki ALD Carmarketin valikoimasta löytyvät vaihtoautot voi myös leasata. Vaihtoauton saa alleen heti ja sopimusaika voi olla 6 kuukautta tai pidempi. Moni asiakas ottaakin vaihtoleasingauton siksi aikaa, kun odottaa uuden auton toimitusta, sillä sopimus joustaa vaikka uuden auton toimitus viivästyisikin.

Kumpi sopii paremmin?

Lue lisää uusien autojen yksityisleasingistä tai käytettyjen autojen vaihtoleasingistä ja selvitä, kumpi näistä suosituista palveluista vastaa paremmin sinun autotarpeeseesi! 

 

← Takaisin