Tarjoa nykyinen autosi vaihdossa suoraan verkkokaupassa

 

ALD Vaihtoautot on lisännyt verkkokauppaan uuden ominaisuuden, jonka avulla saat sitovan tarjouksen nykyisestä autostasi automaattisesti suoraan verkossa. Näin kehittynyttä autokauppaa ei Suomessa muualla ole.

 

ALD Vaihtoautot on kehittänyt verkkokauppaa määrätietoisin askelin. Viime vuoden keväällä julkaistiin suoraostomahdollisuus, joka tarkoitti sitä, että yksityishenkilö pystyi allekirjoittamaan kauppasopimuksen vahvan tunnistautumisen kautta ja auton koko kauppasumman pystyi maksamaan verkkopankista turvallisesti. Syyskuussa sivuston kehitystä jatkettiin lisäämällä verkkokauppaan osamaksumahdollisuus. Siinä auton osamaksurahoitukseen haetaan sitova luottopäätös automaattisesti verkossa. Hyväksytyn rahoituspäätöksen jälkeen kauppa vahvistetaan, käsiraha maksetaan verkkopankkitunnuksilla ja auto on noudettavissa ALD Vaihtoautojen toimipisteestä. Kaikki tämä tapahtuu automaattisesti verkossa ilman, että asiakaan pitää odottaa myyjän toimia.

 

Nyt verkkokauppaan on lisätty mahdollisuus mahdollisuus vaihtokauppaan. Täyttämällä autosi tiedot verkkokaupassa, saat autostasi välittömästi hintatarjouksen sekä tarjoukseen kytketyn koodin, jolla pystyt viimeistelemään kaupan uudesta ALD vaihtoautosta verkossa nykyisen autosi hintahyvityksen huomioiden. Huomioithan, että koodi on voimassa verkkokaupassa vain tunnin.

 

”Autokauppa on aina perustunut molemminpuoliseen luottamukseen. Verkkokauppaa kehittäessämme tiesimme, että asiakkaan vaihtoauton hinnoittelu on otettava huomioon, jotta verkkokauppa on aidosti palveleva. Asiakkaat luottavat meihin ostaessaan auton verkosta ja me luotamme asiakkaaseen antaessamme asiakkaan vaihtoautosta hinnan suoraan verkkokaupassa”, kertoo Tommi Tuominiemi, ALD:n operatiivinen johtaja.

 

ALD Vaihtoautojen myynti palvelee asiakkaita myymälöissä Vantaan Kaivokselassa ja Koivuhaassa sekä Tampereen Lielahdessa tietysti myös perinteiseen tapaan. Tällä hetkellä verkkokaupassa ei voida antaa sitovaa hintaa aivan kaikille autoille. Harvinaisemmat vaihdossa tarjottavat autot tai edellistä rahoitusvelkaa sisältävät autot edellyttävät edelleen asioimista automyyjän kanssa.

 

”Kehitettävää on aina, mutta ALD Vaihtoautojen verkkokauppa on nyt Suomen edistynein autoverkkokauppa. Kaupat voi halutessaan tehdä suoraan verkossa, ilman sähköposteja ja myyjän kanssa chaittailua, ja nyt myös vaihtoauton kera”, lisää Tuominiemi.

Muista myös joustava vaihtoleasing

Yksityisasiakkaat voivat solmia myös vaihtoleasingsopimuksen suoraan verkkokaupassa vahvan tunnistautumisen avulla. Vaihtoleasing tarkoittaa yrityksille ja yksityisasiakkaille saatavilla olevaa käytetyn auton leasingipalvelua, jossa auton omistus säilyy ALD:llä, joka kantaa riskin auton arvon alenemasta ja jälleenmyynnistä. Vaihtoleasingasiakas saa käyttöönsä samat autoilun palvelut kuin uuden auton leasingissä, muun muassa määräaikaishuollot, renkaiden kausivaihdot ja -uusinnat, katsastukset sekä käytössä kuluvien osien korjaukset. Toisin kuin uuden leasingauton hankinnassa, vaihtoleasingautot ovat noudettavissa heti ALD Vaihtoautojen myymälöistä ilman pitkää odotusaikaa. Vaihtoleasing on joustava tapa autoilla epävarmassa tilanteessa, sillä auton kulut ovat ennalta tiedossa. Tarvittaessa ALD Vaihtoautot myös ostaa asiakkaan nykyisen auton ja vapauttaa siten asiakkaan pääomaa muuhun käyttöön.

 

Tutustu turvalliseen verkkokauppaan ja tee reilut autokaupat suoraan verkossa tai tule asiantuntevien myyjien palveltavaksi myymälöihin Vantaalla ja Tampereella. Auton osto ei ole koskaan ollut helpompaa.

 

 

← Takaisin