Auton voi ostaa suoraan verkkokaupasta

ALD Vaihtoautot laajentaa palveluitaan tarjoamalla mahdollisuuden ostaa auto suoraan verkkokaupasta. Käytetyt vaihtoleasingautot ovat jo aiemmin olleet leasattavissa verkosta, mutta nyt myös vaihtoautokauppa laajenee online-palveluihin ja auton voi ostaa suoraan verkkokaupasta.

Verkkokaupasta ostetuille autoille on tällä hetkellä tarjolla reilu alennus. Klikkaamalla Osta auto –linkkiä mistä tahansa autosta pääsee näkemään nettiostajan hinnan.

- Uudehko auto on iso ostos, joten suoraostomahdollisuus palvelee asiakkaitamme rajallisesti. Myös pankkikohtaiset maksurajat voivat olla oston esteenä. Mutta tämä on merkittävä askel eteenpäin verkkokauppamme kehittämisessä. Seuraavaksi sivustolle on tulossa mahdollisuus ostaa auto verkosta osamaksulla, kertoo Tommi Tuominiemi, ALD:n operatiivinen johtaja.

ALD Vaihtoautojen verkkokauppaan lisätty suoraostomahdollisuus tarkoittaa sitä, että kauppasopimus allekirjoitetaan vahvan tunnistautumisen kautta ja auton koko kauppasumma maksetaan verkkopankista turvallisesti. Auto poistuu ostamisen jälkeen verkkokaupan valikoimasta ja se on noudettavissa ALD Vaihtoautojen toimipisteestä. Suoraostoon vaaditaan henkilötunnus ja sen vuoksi se soveltuu vain yksityisasiakkaille. Yritysasiakkaiden pitää olla yhteydessä myyntiin sekä autoa ostettaessa että leasattaessa.

- Aitoa autoverkkokauppaa tehdessä auton ostoprosessi on kokonaan automatisoitu kauppakirjojen allekirjoitusta myöten, eikä myyjään tarvitse olla yhteydessä missään vaiheessa. Kuluttajat ovat tottuneet tähän jo monessa muussa ostamisessa, mutta autokaupassa tämä on vielä uutta, toteaa Tuominiemi.

ALD Vaihtoautot on riskitön autoverkkokauppa

Auton ostamisessa verkosta on puolensa. Vaihtoehtoja on helppo vertailla netissä. Moni asiakas tietää mitä haluaa, ja juuri oikeanlaisen auton osuessa kohdalle hankintapäätöstä ei ole enää tarvetta miettiä. Kun kyseessä on luotettava autokauppa, on auton ostaminen netistä riskitöntä. Verkkokaupan voi etämyynnin sopimusehtojen mukaisesti peruuttaa 14 vuorokauden sisällä.

Sen lisäksi, että auton saa verkkokaupasta nyt alennushinnalla, tulee kaikkiin autoihin edelleen tuttu ALD Takuu ilman lisämaksua. Takuu on voimassa ostohetkestä alkaen 12 kk/20.000 km. ALD Vaihtoautot otti hiljattain käyttöönsä Autotohtori-palvelun, jossa kaikki myyntiin tulevat vaihtoautot kuntotarkastetaan ulkopuolisen palveluntarjoajan toimesta. Kuntotarkastusraportti on ladattavissa autokohtaiselta sivulta. Se auttaa ostajaa selvittämään auton tarkan kunnon etänä ennen ostopäätöstä.

ALD Vaihtoautojen monipuolista ja laadukasta valikoimaa voi edelleen käydä perinteiseen tapaan katsomassa ja koeajamassa paikan päällä myymälöissä Vantaan Kaivokselassa ja Koivuhaassa sekä Tampereen Lielahdessa.


Lisätietoja:
Tommi Tuominiemi
operatiivinen johtaja
ALD Automotive
+358 50 341 6409
[email protected]

← Takaisin