Osta auto osamaksulla verkkokaupasta

ALD Vaihtoautojen verkkokauppaan on nyt lisätty mahdollisuus ostaa auto osamaksulla. Osamaksumahdollisuuden lisäämisen myötä ALD Vaihtoautot pystyy palvelemaan asiakkaita entistä joustavammin myös verkossa.

ALD Vaihtoautojen verkkokauppaan lisätty osamaksumahdollisuus tarkoittaa sitä, että kauppasopimus allekirjoitetaan turvallisesti vahvan tunnistautumisen kautta ja osamaksuun haetaan sitova luottopäätös välittömästi verkosta. Osamaksurahoituksen verkkokaupassa myöntää OP. Hyväksytyn rahoituspäätöksen jälkeen kauppa vahvistetaan, käsiraha maksetaan verkkopankkitunnuksilla ja auto on noudettavissa ALD Vaihtoautojen toimipisteestä.

"Meillä on aito autoverkkokauppa, jossa ostoksen voi tehdä 100 prosenttisesti verkkokaupassa. Osamaksu on autokaupassa suosituin rahoitusvaihtoehto, ja osamaksumahdollisuuden lisääminen verkkokauppaamme Vaihtoleasingin tueksi oli siksi hyvin tärkeää", kertoo Tommi Tuominiemi, ALD:n operatiivinen johtaja.

Osamaksun lisäksi auton voi ostaa verkkokaupassa maksamalla koko kauppahinnan suoraan verkkopankista. Ostamisen sijaan verkkokaupassa voi tehdä myös leasingsopimuksen. ALD Vaihtoautojen tarjoama vaihtoleasing on yritysautoilusta yksityisille kehitetty leasingpalvelu. Palvelutaso on rakennettu vaativia työsuhdeautoilijoita varten, ja näistä samoista palveluista yksityinen kuluttaja pääsee halutessaan nauttimaan vaihtoleasingin kiinteän kuukausimaksun avulla.

Auton ostaminen verkkokaupasta on helppoa ja turvallista

ALD Vaihtoautot palvelee asiakkaita perinteiseen tapaan myymälöissä Vantaan Koivuhaassa ja Kaivokselassa sekä Tampereen Lielahdessa, mutta myös verkosta ostaminen on pyritty tekemään asiakkaille mahdollisimman helpoksi. Kaikista autoista otetaan hyvälaatuiset kuvat ja 360 asteen video, jotta auton näkee verkkokaupassa mahdollisimman hyvin. Vaikka auto noudetaan myymälästä, kauppasopimus tehdään verkossa ja siihen sovelletaan etämyynnin sopimusehtoja. Verkkokaupan voi etämyynnin sopimusehtojen mukaisesti peruuttaa 14 vuorokauden sisällä, joten lyhyen koeajon sijaan autoon voi tutustua kahden viikon ajan kaikessa rauhassa.

ALD Vaihtoautot tunnetaan autoista, joilla on puhtaat paperit. Ne ovat Suomessa ensirekisteröityjä, hyvin varusteltuja ja vähän ajettuja entisiä leasingautoja, joiden huoltohistoria on tiedossa. Kaikkiin yksityiskäyttöön ostettuihin vaihtoautoihin myönnetään aina ALD Takuu ilman lisämaksua. Se on voimassa ostohetkestä alkaen 12 kk/20.000 km. Lisäksi kaikkiin myytäviin autoihin on liitetty puolueettoman osapuolen tekemä kuntotarkastusraportti. Sekin on ALD:n asiakkaille tarjoama etu, josta ei veloiteta lisähintaa. Autotohtorin kuntotarkastusraportti on ladattavissa verkkokaupassa autokohtaiselta sivulta. Se auttaa ostajaa näkemään auton tarkan kunnon ennen ostopäätöstä. Autotohtori-kuntotarkastuksen suorittaa A-Katsastus.

"Tärkeintä on läpinäkyvyys ja luotettavuus. Automme ovat laadukkaita, joten verkkokaupan pitää yltää siihen samaan laatuun", kommentoi Tuominiemi.

Verkosta ostamisessa on vain se huono puoli, että joku voi napata haluamasi auton nenäsi edestä… Kannattaa siis toimia nopeasti. Verkkokaupasta ostetuille autoille on tällä hetkellä tarjolla reilu korkotarjous sekä syyskuun ajan ilmainen kotiintoimitus. Hyödynnä tarjoukset ja osta auto osamaksulla verkkokaupastamme vaikka heti!← Takaisin