Auton lyhytaikainen leasaus on joustava vaihtoehto

ALD Vaihtoleasing on käytettyjen autojen leasingpalvelu. ALD tarjoaa joustavia vaihtoleasingsopimuksia nyt lyhyimmillään 6 kuukaudeksi kerrallaan. Lyhytaikainen leasingsopimus antaa mahdollisuuden liikkua joustavasti ja taloudellisesti tilapäisessäkin tarpeessa.

Vaihtoleasingauton voi leasata sekä yksityis- että yritysasiakas. Auton kuukausihinta pitää sisällään kaikille samat autoilun palvelut kuin uuden auton leasing, muun muassa määräaikaishuollot, renkaiden kausivaihdot ja -uusinnat, katsastukset sekä käytössä kuluvien osien korjaukset. Leasingauton hankkiminen ei vaadi käsirahaa eikä suurta pääomaa. Auton omistus säilyy koko ajan ALD:llä, joka kantaa riskin auton arvon alenemisesta ja jälleenmyynnistä. Leasing on helppo ja turvallinen ratkaisu epävarmassa tilanteessa.

Käytetty vaihtoleasingauto on edullisempi kuin uusi

Suuri osa ALD Vaihtoautojen koko valikoimasta on leasattavissa. Käyttövoimien osalta valikoimasta löytyy sekä diesel-, bensa-, hybridi- että kaasuautoja. Vaihtoleasingautot ovat vähän käytettyjä uudehkoja leasingautoja, joiden historia on täysin tiedossa. Kaikki autot ovat Suomessa ensirekisteröityjä, säännöllisesti huollettuja, hyvin varusteltuja ja vähän ajettuja. Uuteen leasingautoon verrattuna samalla rahalla voi saada paremmin varustellun tai jopa luokkaa isomman käytetyn auton.

Leasinghinta määräytyy valitun sopimuskauden ja ajokilometrien mukaan. Auton tiedoissa olevasta leasinglaskurista voi helposti katsoa kunkin leasattavan auton kuukausihinnan. Lopullinen hinta on heti tiedossasi eikä sisällä yllätyksiä. Kuukausihinnan lisäksi maksat vain vakuutuksen, polttoaineet ja ajoneuvoveron.

Leasaa auto vaikka suoraan verkosta

Vaihtoleasingsopimuksen voi solmia suoraan verkossa tai missä tahansa ALD Vaihtoautot –myymälässä. ALD Vaihtoautojen myymälät sijaitsevat Vantaan Kaivokselassa ja Koivuhaassa sekä Tampereen Lielahdessa. Vaihtoleasingauton saa myös koeajaa niin halutessaan. Verkkokaupassa leasingsopimuksen tekeminen vaatii vahvan tunnistautumisen, joka tapahtuu turvallisesti pankkitunnuksilla. Oston jälkeen kyseinen auto on heti varattu ostajalle ja noutoajankohdasta sovitaan myynnin kanssa. Koska kysymys on käytetyistä autoista, ovat autot leasattavissa ja noudettavissa välittömästi ilman pitkää odotusaikaa.

Lisäpalveluna edullinen ALD Täysvakuutus

Vaihtoleasingautoon voi valita oman vakuutuksen tai ottaa kauttamme edullisen ALD Täysvakuutuksen, johon kuuluu sekä liikenne- että kaskovakuutus. Kattavan vakuutuksen kuukausihinta riippuu auton sylinteritilavuudesta. Lue lisää ALD Täysvakuutuksesta täältä.

← Takaisin