Kiinnostaako uusi yksityisleasingauto?

ALD Vaihtoautojen laaja valikoima koostuu hyvin varustelluista ja vähän ajetuista huoltoleasingautoista. Etkö löytänyt valikoimastamme toiveisiisi sopivaa autoa? ALD Yksityisleasingin avulla voit leasata minkä tahansa uuden auton.

ALD Vaihtoautomyyntiin tulee ajoittain kysymyksiä siitä, miksei valikoimassa ole täyssähköautoja. ALD Vaihtoautojen valikoimasta löytyy enimmäkseen diesel-, bensa- ja hybridiautoja. Täyssähköautoja on toistaiseksi vielä valikoimassa rajallisesti. Syy tähän on yksinkertainen. Täyssähköautojen määrä on alkanut hiljattain lisääntyä leasingkannassa jopa muuta markkinaa nopeammin. Leasingsopimukset kestävät kuitenkin keskimäärin 40 kuukautta, jonka jälkeen autot päätyvät myyntiin. Sähköautojen yleistymistä vaihtoautovalikoimassa saadaan tästä syystä odotella vielä muutamia vuosia. Siksi suosittelemmekin kääntymistä ALD Yksityisleasingin puoleen erityisesti silloin, kun suunnitelmissa on täyssähköauton hankinta.

ALD Yksityisleasing on ympäristöystävällistä ja huoletonta autoilua

ALD Yksityisleasing on yksityishenkilöille suunnattu verkkopalvelu, josta saat haluamasi uuden auton huoltoleasingsopimuksella käyttöösi. Yksityisleasing tarkoittaa autoilua ilman auton omistamiseen liittyviä kustannuksia ja riskejä. Omistamisessa suurin kustannus syntyy auton arvon alenemisesta, sillä uuden auton hinta romahtaa käytännössä heti, kun sen ajaa kaupasta ulos. Viidessä vuodessa auton arvo on usein vähintään puolittunut, ajomäärästä riippuen. Leasingissä maksetaan vain auton käytöstä, eikä yllätyksiä kustannusten suhteen tule. Lisäksi huoltoleasingsopimukseen sisältyvät monipuoliset palvelut.

ALD Yksityisleasing –verkkokauppaan nostettu valikoima pitää sisällään enimmäkseen ladattavia hybridejä ja täyssähköautoja. Uudet pistokkeesta ladattavat plug-in-hybridit sopivat hyvin sekä lyhempään ja päästöttömään sähköajoon kaupunkiolosuhteissa että polttomoottorinsa ansiosta myös pidemmille maantieosuuksille kuten mökkimatkoille. Toisin kuin ladattavissa hybrideissä, täyssähköautoissa ei ole lainkaan polttomoottoria vaan pelkästään sähkömoottori tai -moottoreita, jotka saavat energiansa akustosta. Täyssähkö on ympäristöystävällinen käyttövoima sekä päästöjen että auton koko elinkaaren ympäristövaikutusten näkökulmasta.

Yksityisleasing on helppo tapa ajaa jatkuvasti uudella autolla. Se antaa mahdollisuuden sijoittaa normaalisti autossa kiinni olevan pääoman toisin, jotta pääoma kasvaa, eikä pienene auton arvon laskiessa.

Ota yhteyttä ALD Yksityisleasing –tiimiin: Puh. 010 404 2501 / [email protected].
                                            
Uudet työsuhdeautot yrityksille ALD Automotivelta

Uusien autojen leasingistä kiinnostuneet yritykset voivat olla suoraan yhteydessä ALD Automotiveen, joka tarjoaa huoltoleasingpalveluita kaiken kokoisille yrityksille. Leasingautoilulla on yritykselle selkeitä etuja auton omistamiseen verrattuna. Huoltoleasingin kustannukset ovat ennalta tiedossa, niitä ei kirjata taseeseen, ja kun on aika uusia auto, asiakasyrityksen ei tarvitse huolehtia vanhan ajoneuvon myynnistä.

← Takaisin