Käytettyjen autojen leasing jyrkässä nousussa

 

Moni laittoi autonhankintasuunnitelmansa jäihin, kun Suomi viime vuonna siirtyi poikkeusoloihin. Tarve liikkua paikasta toiseen väheni hetkessä ja epävarmuus tulevasta pisti miettimään isompien hankintojen välttämättömyyttä.

Auto ei saa aiheuttaa yllätysmenoja

Talouden ennakointi ja kulujen yllätyksettömyys ovat hyviä arjen elementtejä, mutta niiden merkitys korostuu erityisesti poikkeuksellisina aikoina. ALD Carmarketin toiminnassa halu vakauttaa talouden kuluja näkyy nopeasti kasvaneena kiinnostuksena vaihtoleasingiä kohtaan. Vaihtoleasingin osuus koko vähittäismyynnistä on jo todella merkittävä ja tämä uusi tapa autoilla kasvattaa suosiotaan edelleen.

Vaihtoleasing, eli käytettyjen autojen leasing yksityisille henkilöille, oli monelle osuva keino vakauttaa arjen kuluja. Kiinteään kuukausihintaan kuuluu itse auton lisäksi kaikki tarvittava ylläpito huolloista renkaanvaihtoon. Autoilijan maksettavaksi jää ainoastaan polttoaineet ja ajoneuvovero, sekä vakuutus mikäli haluaa keskittää autovakuutuksen samaan paikkaan muiden omien vakuutustensa kanssa. Auton hajoaminen tai muu yllättävä käänne ei siis heilauta leasingasiakkaan taloutta.

Laadukas auto ilman käsirahaa

Kynnys kokeiluun on matala, sillä vaihtoleasingautoon siirtyminen ei vaadi lainkaan käsirahaa ja auton voi halutessaan ottaa vain 6 kuukaudeksi. Moni vaihtoleasingauton valinnut asiakas päätyykin jatkamaan sopimusta, mikä on mahdollista aina 24 kuukauteen asti. Sopimuksen jatkaminen on myös kätevä tapa jatkaa autoilua, jos sopivaa uutta kohdetta ei juuri sillä hetkellä ole kiikarissa.

 

← Takaisin