Hyödynnä reilu rahoitustarjous tammikuussa

Reilu rahoitustarjous korko 1,95% + kulut on voimassa myymälöissämme ja verkkokaupassamme tammikuun ajan. Osamaksusopimus reilulla rahoitustarjouksella on joustava tapa hankkia auto ilman pääomaa. Rahoitustarjous on saatavilla kaikkiin ALD vaihtoautoihin.

ALD Vaihtoautojen verkkokaupassa olevalla laskurilla voit säätää sopimusaikaa, käsirahaa ja viimeistä erää laskeaksesi itsellesi soveltuvan kuukausierän. Voit hankkia auton osamaksulla suoraan verkkokaupastamme, jossa kauppasopimus allekirjoitetaan turvallisesti vahvan tunnistautumisen kautta ja osamaksuun haetaan sitova luottopäätös välittömästi verkosta. Voit myös olla yhteydessä myyntiimme, joka konsultoi sinua mielellään sekä rahoitusvaihtoehtojen että automallien suhteen.

Auton hankkimisessa ALD Vaihtoautoilta on muitakin etuja kuin reilu rahoitustarjous. ALD:n vaihtoautoihin tulee aina ALD Takuu ilman lisämaksua. Se on voimassa ostohetkestä alkaen 12 kuukautta tai 20.000 kilometeriä. ALD Takuun edellytyksenä on, että auto rekisteröidään yksityiskäyttöön. 

Käytetyn auton ostaminen liikkeestä on ostajalle turvallisempaa kuin auton hankkiminen yksityiseltä myyjältä, mutta myös autoliikkeissä on eroja. ALD:ltä ostaessasi tiedät mitä saat. Automme ovat Suomessa ensirekisteröityjä, hyvin varusteltuja ja vähän ajettuja autoja, joiden historia tunnetaan. Lisäksi puolueeton kolmannen osapuolen tekemä kuntotarkastusrapotti kertoo tarkasti auton kunnon ja mahdollistaa helpon ostamisen vaikka suoraan verkkokaupasta. Autotohtorin kuntotarkastukset ALD:n vaihtoautoille tekee A-Katsastus.

Muista myös huoleton vaihtoleasing

Haluatko vielä joustavampaa autoilua, jossa kuukausittaiset kulut kattavat myös määräaikaishuollot, renkaiden kausivaihdot ja uusinnat sekä katsastukset? Vaihtoleasingillä autoilet vähän käytetyllä autolla riskittömästi tietäen auton kustannukset etukäteen. Saat käyttöösi myös sijaisauton (max 1pv, 100km/pv, A-luokka) määräaikaishuoltojen ajaksi ja turvaksesi tiepalvelun 24/7. ALD:n vaihtoleasingpalvelu on saatavilla sekä yrityksille että kuluttaja-asiakkaille. Vaihtoleasingissä maksat vain auton käytöstä, sillä auto palautetaan ALD:lle sopimuskauden jälkeen. Tällä hetkellä tarjoamme myös lyhytaikaisia leasingsopimuksia väliaikaiseen tarpeeseen. Vaihtoleasing sopii erityisesti niille, jotka haluavat ajaa uudehkolla autolla ja vaihtaa auton sopimuskauden lopussa toiseen ilman huolta arvon alenemisesta. Myös vaihtoleasingsopimuksen voit tehdä kätevästi suoraan verkkokaupassa tai voit kysyä asiantuntevilta myyjiltämme lisää.

Starttaa uuteen vuoteen vauhdilla ja hyödynnä reilu rahoitustarjouksemme osamaksukauppoihin nyt tai valitse vaihtoleasingsopimus huolettomaan autoiluun. Toivotamme kaikille asiakkaillemme hyvää alkanutta vuotta 2021!

 

← Takaisin